تخم مرغ عسلی

 

مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر ، تخم مرغ نیز حاوی مواد مغذی غنی میباشد . امروزه بسیاری از افراد ، بخصوص ورزشکاران ، فکر میکنند که خوردن تخم مرغ بصورت خام را بهتر میدانند .

نگرانی اصلی از خوردن تخم مرغ نیمه پخته و یا هر غذای خام دیگر ، آلودگی باکتریایی مثل سالمونلا است . باکتری سالمونلا شایعترین علت بیماری ناشی از مواد غذایی به شمار میرود .

مواد غذایی حاصله از مرغ و طیور ، مانند تخم مرغ ، یکی از منابع اصلی باکتری سالمونلا است . این باکتری در مرغ داری ها میتواند به راحتی از یک مرغ به مرغ دیگر انتقال پیدا کند .

در روند پخت با درجه حرارت مناسب این باکتری از بین میرود . اگر که سالمونلا وارد جریان خون افراد بشود احتمال مرگ فرد بسیار بالا میباشد .

به گزارش " واشنگتن پست " هرساله 142هزار آمریکایی به سالمونلا از راه مصرف تخم مرغ خام آلوده میشوند که حدود 30نفر از این افراد جان خود را از دست میدهند .

اگر چه احتمال آلودگی مرغ ها به سالمونلا خیلی کم است ولی با این وجود بهتر است که از هر خطر احتمالی هرچند کم ، جلوگیری کنیم .

مسئله دیگر در رابطه با تخم مرغ خام و یا نیمه پخته ، پروتئین آویدین میباشد . این پروتئین در تخم مرغ به ویتامین بیوتین متصل و مانع جذب آن میشود .

با پخت مناسب تخم مرغ این پروتئین تخریب شده و باعث آزاد شدن بیوتین میشود . نیاز روزانه ما به بیوتین حدود 30میکروگرم میباشد که با مصرف یک تخم مرغ متوسط پخته ، 25میکروگرم آن تامین میشود .


رژیم درمانی 2021

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

closed مکتب رئالیسم آموزش زبان انگليسي به عنوان زبان دوم فرا سازه اخبار بازی تحقیقات آفتاب موزیک مرجع تخصصی کشاورزی و زراعت ایران و جهان Erin گستره ای از آرامش